Menukaart
MENU
3 gangen 37,- | 4 gangen 45,- | 5 gangen 52,-
VOORGERECHTEN
Tomatentartaar met geroosterde hazelnoot en rode portsaus, brioche brood, knolselderij en knolselderijcrème. |
|
Rouleau van zalm gevuld met rivierkreeftsalade, met gembergelei en kletskop van rode peper. |
|
Gebakken konijnrillette, met kippenleverbonbons, ingelegde komkommer, en kippenhuidkrokantje. |
|
Kroketjes van lam en bleekselderij, met dragonmayonaise. |
SOEPEN
Licht gebonden soep van venkel en steranijs, met citroen crème fraîche. |
|
Bouillon van schelpdieren en saffraan, met mosselen, kokkels en scheermesjes, en lamsoren. |
HOOFDGERECHTEN
Hartige kruidencake met rode uiencompote, sabayon van geroosterde gele paprika, geroosterde ui en gepocheerde koolrabi. |
|
Terrine van geroosterde noten en schapenkaas, met witte portsaus, gepofte tomaat, rucola en notencrumble. |
|
Gebakken heekfilet met antiboise, en saus van gepofte knoflook, geroosterde aardappelen, gegrilde citroen en zeekraal. |
|
Gebakken parelhoensuprême in calvadosjus met Opperdoes, wortel, selderij, prei en gerookt spek. |
|
Gegrilde entrecote met rode wijnjus, aardappel-chorizogratin en gebakken sjalot en spinazie. |
KAZEN
Drie soorten Franse kaas, met vijgenbrood. |
|
Drie soorten Nederlandse kaas, met vijgenbrood. |
NAGERECHTEN
Hemelse Modder, bruine en witte chocolademousse en vanilleroom. |
|
Rabarbermerenguetaart met rabarbersorbet, en bramengelei. |
|
Aromatische citruscrème met karamel-appelbonbon, groene appelsorbet en violettegelei. |
|
Vanillewafel met warme compote van seizoensfruit, en sinaasappelbavarios. |